Bruiloften

Jouw bruiloft; volledig naar jouw wens!
Niets staat bij ons vast, u kunt naar eigen vermogen het feest normaal, royaal tot luxe laten verlopen. In gezamenlijk overleg nemen we de dag door en kunnen wij u vooraf een juiste prijsindicatie geven. Wij sturen geen folders, maar op afspraak geven we u vrijblijvend advies.
Arrangementen
Wij kennen verschillende trouwarrangementen, maar ook een arrangement op maat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Mail ons voor meer informatie of een afspraak.
Verschillende zalen
Met 2 uitstekende zalen, podia en verschillende bars is onze locatie perfect om te trouwen en te feesten. U kunt samen met ons de indeling van de zaal bepalen.
Receptie, trouwfeest of hele bruiloft
Onze jarenlange ervaring met bruiloften geeft voor de klant een gerust gevoel. Samen met het bruidspaar nemen we de dag door en kijken we samen naar een juiste, complete verzorging van de gehele dag, of alleen receptie en/of bruiloftsfeest. Mail ons voor meer informatie of een afspraak.
Specialist in feest en muziek
De Hoogte staat al jaren bekend om haar geweldige feesten. Uw trouwdag eindigen met een geweldig knalfeest? Neem gerust contact met ons op!