Catering

Onze catering wordt alom geprezen. Door de jaren heen weten we waar we om moeten denken om uw feest, evenement of bijvoorbeeld de opening van een nieuwe zaak op uw eigen locatie goed te
verzorgen.

Van stoel tot picknicktafel, van bestek tot servet, aan alles wordt gedacht. Tevens kunt u bij ons terecht voor het huren van een grote partytent ( 4 x 8 meter ).

Wenst u een lopend buffet? Wij kunnen zowel koude maaltijden alsook warme maaltijden voor u verzorgen. Daarnaast kunnen wij zorgen voor een tapinstallatie, koffiecontainers en glaswerk. Wilt u alleen salades en of bittergarnituur? Vrijwel alles is bespreekbaar.

probeer onze

Lunch opties

 

Op het werk, tijdens een vergadering, een evenement of een andere reden voor een lunch? U kunt bij ons kiezen voor een lunchpakket of een uitgebreide lunch. Geniet van het gemak van onze heerlijke broodjes, een lekker soep en uitgebreide beleg mogelijkheden.

probeer onze

Buffetten

 

Voor iedere smaak wat wils bij de Hoogte. Wat dacht van een stamppot buffet? Of een heerlijke barbecue. Lekker gemakkelijk, geen geknoei en u bent zeker van een stukje kwaliteit.

probeer onze

Partycatering

 

Een jubilea, 50-jarig feest of andere gelegenheid? de hapjes schalen van de Hoogte passen zeker bij uw gelegenheid en worden door uw gasten gewaardeerd.

gebruik onze

Voorzieningen

 

Wij hebben meerdere voorzieningen voor uw feestje. Servies, tapinstallatie of tent. Het is bij de Hoogte te huur.